Nieuw: Permanente make-up

Ook permanente make-up behoort nu tot de mogelijkheden bij SkinCare Son. Er is een intensieve training bij Nouveauintelligent Contour gevolgd waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. Er wordt in de salon gewerkt met het Nouveau Contour pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt.

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Permanente make-up, of micropigmentatie is hier de oplossing voor! Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u s’morgens uit bed stapt, of wanneer u een traantje wegpinkt tijdens een romantische film, uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats! Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Permanente make-up wordt aangebracht met door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat. Op deze manier wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen:

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan.

Ogen:

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft.

Lippen:

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm geeft.