Referenties

Lees onder reacties van tevreden klanten over SkinCare Son.

Klik hier om zelf een reactie achter te laten. Hartelijk dank!

14 reacties

1 | Els

Ik ben bij SkinCare Son geweest voor een gezichtsbehandeling. Patricia, bedankt voor de heerlijke behandeling en deskundig advies! Mijn huid voelt fantastisch aan nu ik de producten van hannah gebruik! Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling.

2 | Saskia

Een behandeling bij SkinCare Son is heerlijk! Ik kwam er voor ontspanning, en dat is ook precies wat ik gekregen heb. Patricia luistert echt naar je wensen. En de site is prachtig geworden!

3 | Diana walschots

Vandaag een grondige schoonmaak beurt gehad bij SkinCare Son. Ben super blij!! De behandeling was heerlijk!!! Mijn huid is weer zuiver (zonder mee-eters hihi) en voelt super zacht. Patricia bedankt tot snel groetjes Xxx Diana

4 | Karin

Ik ben bij SkinCare Son geweest voor een gezichtsbehandeling en pedicure. Patricia heeft echt de tijd voor me genomen en ik ben heel erg te vreden. Een echte aanrader! Tot over 6 weken. Groetjes Karin

5 | Ingrid

Ik ben al meerdere keren bij Skincare Son geweest voor gezichtsbehandelingen en pedicure.
Het is lekker ontspannend en Patricia neemt alle tijd voor je.
Zeker een aanrader om heen te gaan.

Groetjes Ingrid

6 | Romy

Ik ga al een hele tijd naar SkinCare Son en ik ben zeer tevreden over de salon. Ik kom er elke 6 weken voor een gezichtsbehandeling en pedicure. Patricia geeft me een goed en professioneel advies. Tot gauw! Groetjes Romy

7 | Laura

Ik ga al een behoorlijke tijd naar SkinCare Son en ben super tevreden. Altijd tijd voor een deskundig advies en voor gezelligheid!

8 | Chantal

Deze week voor de eerste keer bij SkinCare Son geweest, omdat mijn schoonheidsspecialiste gaat verhuizen. Alles was boven verwachting, een gezellige sfeer, goed advies en er wordt professioneel gewerkt. Patricia bedankt voor de super behandeling tot over 6 weken.

Groetjes Chantal

9 | marjon

Ik kom al weer een een hele tijd bij SkinCare Son. Patricia zorgt altijd voor een ontspannen sfeer, goede adviezen en denkt met je mee.. Mijn huid is er zo van opgeknapt, echt ongelooflijk wat Patricia voor je kan betekenen.. In een woord een top salon..!!! Echt een aanrader!

10 | marjon

Heb gisteren bij SkinCare Son wimperextensions laten zetten.. Nou ik kan het iedereen aanraden!!! De adviezen, de manier waarop Patricia het doet, en de zeer aantrekkelijke prijs. Het is zo mooi geworden, echt een aanwinst voor SkinCare Son..!! De goede gezichtsbehandelingen en de wimperextensions maken het plaatje helemaal compleet….!!!! TOP…!!

11 | Marloes

Vandaag naar SkinCare Son geweest voor een pedicure behandeling, en heb mijn teennagels laten lakken met O.P.I. Gelcolor. Echt kei gaaf. Bedankt Patricia, ik kan met een gerust hart mijn teenslippertjes aan. Tot de volgende keer. Groetjes Marloes

12 | Babette

Ik ga iedere 4 weken naar Patricia voor de gezichtsbehandeling maar kijk toch het meeste uit naar de heerlijke massage,je voelt dat ze echt de tijd voor je neemt.gouden handjes heeft ze!

13 | Peggy

Ik heb voor het eerst een bindweefselmassage ervaren bij Patricia. Een heerlijke behandeling en ik kan het iedereen aanraden! Mijn huid voelt ook veel fijner nu ik de producten van hannah gebruik. Patricia, bedankt voor het advies en de duidelijke uitleg die je overal bij geeft! Tot over een paar weekjes, ik kijk er alweer naar uit!
Groetjes Peggy

14 | Margo

Kom al ruim 5 jaar bij jou Patricia.
Je bent een kei in t zetten van mijn wimper extensions. Denkt altijd mee en bent flexibel met afspraken en geeft altijd eerlijk je mening.
Bedankt!!!

Reactie formulier

Na goedkeuring zal je reactie geplaatst worden.