SkinCare Son

Welkom

Mijn naam is Patricia Verhaegh, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1998 en sinds 2010 gediplomeerd pedicure.

In mijn salon werk ik onder andere met de producten van het merk hannah. Na een aantal intensieve trainingen en de opleiding voor de hannah Bindweefselmassage te hebben gevolgd, mag ik me Specialist in Huidverbetering noemen.

Ik heb voor hannah gekozen, omdat hannah zich richt op het zichtbaar en langdurig verbeteren van de huid. Iedere behandeling begin ik met het “meten” van uw huid, waardoor elke behandeling perfect is afgestemd op de behoeften van uw huid op dat moment.

Ook werk ik met de producten van Neoderma. Deze producten zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten.

Ik volg regelmatig opleidingen, workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en steeds nieuwe behandelingen aan te kunnen bieden.

 

SkinCare Son is een veelzijdige salon waar u terecht kunt voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverzorging, maar ook voor een heerlijk ontspannende massage, een pedicurebehandeling en wimperextensions. In de salon staan rust en persoonlijke aandacht centraal.

Voor meer informatie kun u altijd contact met mij opnemen, ik vertel u graag over de verschillende behandelingen en mogelijkheden.

U bent van harte welkom!