Tele’way

tele'way

Veel huidoneffenheden kunnen succesvol met de Tele’way worden behandeld. De Tele’way bevat de unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze techniek wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van het te behandelen gebied. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid.

De behandeling is succesvol bij onder andere:

  • Couperose of tele’s (gesprongen adertjes)
  • Spinnaevi (spinadertjes)
  • Bloedblaasjes
  • Pigmentvlekjes
  • Ouderdomsvlekjes
  • Steelwratjes (fibromen)
  • Vetbultjes

Hoe werkt de Tele’way?

tele'way behandelingDe hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. Met de naald wordt de te behandelen huid aangestipt en daar vindt dan ter plaatse bloedstolling (coalgulatie) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spinnaevi en bloedblaasjes. U ziet direct resultaat!

In het geval van steelwratjes (fibromen) vormt zich, nadat de naald zijn werk heeft gedaan, een korstje. Het korstje valt na een aantal dagen af. De huid onder het korstje is glad en roze en kleurt na verloop van tijd weer mooi bij.

Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt de huid licht afgeschraapt met de naald. Hierna ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op wordt gevormd. Na een aantal dagen valt dit korstje eraf en is het plekje verdwenen. Onder het korstje is de huid roze en kleurt na enige tijd weer bij.

Na de behandeling zijn irritaties zoals plaatselijke zwelling, roodheid en korstjes mogelijk. Dit is het meest zichtbaar op de 2e dag en neem af na de 4e dag. In praktisch alle gevallen vormt zich een korstje dat binnen 10 dagen afvalt. De behandelde plek zal doorgaans binnen een aantal dagen genezen.